1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Jailbreak-lekar

Diskussion i '#1 JB' startad av Jopdy, 12 April 2017.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Jopdy

  Jopdy Fåraherde Staff Member Owner

  VANLIGT FÖREKOMNA LEKAR

  SLAPPA RUNDOR

  War(Team Deathmatch)
  War går ut på att warden bestämmer en tidpunkt för start. Innan den tidpunkten får INGEN döda någon sålänge de inte bryter mot någon annan regel för war som warden satt. T's ska ALLTID springa direkt till armory och hämta vapen. Om man följer efter CT's direkt så får CT's döda den T'n. T's måste ALLTID leta aktivt efter CT. CT's får campa i max 2 minuter.

  HNS(Hide and seek)
  HNS går ut på att T's gömmer sig på mapen samtidigt som CT stannar kvar i armory i 60 sekunder. När 60 sekunder har gått får CT gå ut och leta efter T's. Innan timern börjar med hjälp av !cmenu ska cellarna öppnas så att T's får tillräckligt med tid att gömma sig. När timern rullar kan Warden berätta sina regler för leken, t.ex. hur många som överlever (Max 3st) eller om T's inte får gömma sig på något särskilt ställe. Reglerna får inte ändras när timern är slut och CT's börjat leta. T's får ENDAST rebella med kniv. Ifall en CT hittar 2 eller flera T's på samma ställe så ska alla dö oavsett hur många som skulle överleva.

  Moosehunt
  Mousehunt går ut på att warden bestämmer en tidpunkt för start. Innan den tidpunkten så ska CT's stanna inne i armory. T's får inte gå in i armory. Ifall det gör det får CT's döda de. När moosehunt startar så är det Team Deathmatch CT's vs T's. Enda regeln är att T's får endast kniva och CT's får endast noscopea mig AWP. Båda lagen skall aktiv leta efter motståndarna.

  Freeday
  Freeday går ut på att T's får göra vad de vill förutom att rebella(va inne i armory, ha vapen och försöka döda CT's). T's får inte komma förnära CT's. Ifall de gör det har CT rätt att döda de.

  UPPROPS-LEKAR
  Upprops-lekar används när man samlar alla T's i t.ex. isoleringen eller cagen och sen låter alla T's, en efter en, komma fram och klara en av följande lekar. Warden måste välja minst två av följande:

  Frågesport
  T väljer en kategori och warden ställer en fråga i den kategorien. Ifall warden tycker det är en dum kategori (extremt lätta såsom 1'ans gångertabell) kan du som T bli ombedd att byta. Efter tre försök med dumma kategorier som blivit nekade av Warden så går frågesporten över till 50/50 istället. Ifall Warden inte kan ställa en fråga i kategorien som valdes av T ska det först frågas runt bland CT's om någon av dem kan ställa en fråga i kategorin. Ifall ingen kan ställa en fråga i kategorin så byter man, andra T's får INTE ställa frågor. När man kör frågesport så ska frågeställaren skriva svaret i adminchat, eller CT-chat om en admin inte är närvarande.

  Idol
  T ska sjunga eller beatboxa och sen skall CT's rösta om de tycker att det var bra nog att gå vidare i CT-chat, ja eller nej. Majoriteten bestämmer. Ifall det blir lika i röstningen så är det vad Warden röstade som gäller.

  50/50
  Warden ska nämna 2 alternativ för T som ska gissa vilket som är rätt. Förslagen ska inte vara svaret på en fråga utan 2 helt slumpmässiga ord. Warden ska innan skriva rätt svar i adminchat, eller CT-chat om en admin inte är närvarande.

  Mat-leken
  T ska säga en maträtt och sen så ska CT rösta om det tycker det var en bra maträtt, ja eller nej, i CT-chat. Majoriteten bestämmer. Ifall det blir lika i röstningen så är det vad warden röstade som gäller

  Prison-story
  T ska berätta en historia om hur hen kom till fängelset och sen ska CT rösta om de tyckte det var en bra historia, ja eller nej, i CT-chat. Majoriteten bestämmer. Ifall det blir lika i röstningen så är det vad warden röstade som gäller.

  Dans
  T ska dansa (göra några rörelser) och sen skall CT's rösta om de tycker att det var bra nog att gå vidare i CT-chat, ja eller nej. Majoriteten bestämmer. Ifall det blir lika i röstningen så är det vad warden röstade som gäller.

  Skämt
  T ska säga ett skämt och sen skall CT's rösta om de tycker att det var bra nog att gå vidare i CT-chat, ja eller nej. Majoriteten bestämmer. Ifall det blir lika i röstningen så är det vad warden röstade som gäller.

  Andra lekar är tillåtna men då MÅSTE warden själv förklara vad den går ut på. Förslag på fler upprops-lekar här kan ges på forumet "Förslag" under subforumet "Förslag för jailbreak".

  GRUPP-LEKAR

  Simon says
  2-∞ pers

  Simon says går ut på att warden ska säga ett command och T ska lyssna på commandet ifall warden säger "Simon says" före commandet. Om warden inte säger "Simon says" före ska man fortsätta göra det man gjorde innan. Gör man något fel så dör man.

  Evil Simon says
  2-∞ pers

  Evil Simon går ut på att warden ska säga ett command och T ska lyssna på commandet ifall warden säger "Evil Simon says" före commandet. Den som gör commandet sist dör. Är det svårt att avgöra vem som verkligen var sist så kör man om. Gör man fel ska man INTE dö som i vanliga Simon Says utan om ändå hinner att göra commandet föra den sista personen så lever man vidare.

  Drunken Simon says
  2-∞ pers

  Drunken Simon går ut på att warden ska säga ett command och T ska lyssna på commandet ifall warden säger "Drunken Simon says" före commandet. Den som gör commandet först får välja en T som ska dö.

  Santa says
  2-∞ pers

  Santa says går ut på att T'n som gör wardens command först ifall warden säger "Santa says" före får wardens gift. Giften ska warden ha bestämmt innan leken körs och den ska skrivas i adminchat. T'n som får giften får välja att antingen ta emot den själv eller ge bort den till valfri T. Ifall den första T'n väljer att ge bort giften så får den andra T'n giften direkt utan chans att ge vidare den.

  American says
  2-∞ pers

  American says går ut på att när warden skriver någon svensk mening/svenskt ord efter "American says" så ska T översätta meningen/ordet till engelska. Den som gör det först vinner. Språken kan också byta plats så att warden skriver något engelskt och T's ska översätta till svenska. Man får aldrig använda något annat språk än svenska och engelska.

  Champion says
  2-∞ pers

  Champion says går ut på att när warden säger ett command efter "Champion says" så ska T's göra det commandet så snabbt som möjligt. Den som gör det först vinner tävlingen och får priset som sätts ut innan tävlingens start, t.ex. lagkapten på fotboll.

  Gissa talet
  2 pers

  Gissa talet går ut på att warden tar fram 2 T's, skriver ett tal mellan 1-100 i adminchat och sen får varje T gissa en gång i chatten vad talet är. Båda får inte välja samma utan den som skriver först får ha kvar det, den andra får välja nytt nummer.

  Gissa kändisen
  2-∞ pers

  Gissa kändisen går ut på att warden ska skriva en första bokstav på en känd person i chatten och sen ska T's gissa vilken kändis hen tänker på. Warden ska skriva kändisens namn i adminchat innan leken börjar.

  The odd one
  3 pers

  The odd one går ut på att T's ställer sig i en triangel och sen kollar bort från mitten. Sedan, när warden säger "The odd one", så ska alla T's kolla mot en annan T i triangeln. Den som får flest blickar dör. Leken kan köras med en gift istället för att en direkt död ges till den utvalde T'n. Giften skall isåfall skrivas i adminchat, eller CT-chat om en admin inte är närvarande.
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Dela sidan