1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VIP och VIP+ Information

VIP

Kostnad: 100 kr

Förmåner:

 • Tillgång till exklusiva vip skins på våra servrar för att visa att du har hjälpt Atomic Gaming.
 • Reserverade slots på våra servrar som ger dig prioritet över normala användare.
 • Ger dig tillgång till thirdperson inne på våra servrar.
 • VIP-ikon i Teamspeak.
 • 1 kanal i VIP-sektionen med 1 Subchannel.

 

VIP+

Kostnad: 250 kr

Förmåner:

 • Allt som VIP får.
 • Tillgång till exklusiva vip+ skins på våra servrar för att visa att du har hjälpt Atomic Gaming.
 • En del admin-permissions.*
 • VIP+ ikon i Teamspeak.
 • 2 extra subchannels till din VIP-kanal i Teamspeak.

 

* VIP+ får endast straffa folk under dessa straff: CTBan(max 30 min), Mute(max 60 min), Gag(max 60 min), Slay och Kick. När en admin är inne får INGA admin permissions användas av en VIP+. För att du ska ha rätten att straffa så MÅSTE du spela in när du gör detta så vi kan använda dina recordings för att se vad som hände. Det rekommenderade programmet för inspelning är Plays.tv(http://plays.tv/), ett program som automatiskt spelar in så fort du startar igång ett spel. Recordings ska sparas i minst 1 dygn från det sista straffet på recordingen.

 

Du kan även betala genom att donera skins till antingen Dreamplay(https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=136594311&token=2GRopC-w) eller Jopdy(https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=136594311&token=2GRopC-w). Vid betalning med skins måste du ge 20% overpay i värde när det gäller dina skins. Värdet av dina skins räknas ut från csgoanalyst(https://csgo.steamanalyst.com/) på dagen som vi accepterar tradeoffern.

 

 

Villkor för att donera för VIP

När du donerar för att få VIP så accepterar du att följande punkter gäller:

 1. Ingen ångerrätt finns eftersom att det är en donation och att din vara förbrukas och levereras direkt, när betalningen är genomförd kan man inte få summan tillbakaskickad. Du får din VIP och får acceptera ditt val. Din VIP blir aktiverad så fort en Owner har uppfattat betalningen och vem som har skickat den.

 2. Är du permanent-VIP och missbrukar dina bestraffnings-rättigheter så kommer de att bli borttagna från dig men din VIP status kvarstår med de övriga förmånerna. Blir du permanent bannad så får du inte några pengar tillbaka.

 

 

OBS: NÄR DU DONERAR, SKRIV I SPECIALMEDDELANDET TILL SÄLJARE VAD DITT FORUMSNAMN ÄR OCH DITT STEAMID FÖR SNABBAST MÖJLIGA SERVICE. IFALL DETTA UTEBLIR I DITT FÖRSTA MEDDELANDE ÄR DU TVUNGEN ATT DONERA 5 KR MED EN SPECIELL KOD VI SÄGER TILL DIG ATT SKICKA FÖR ATT VI SKA KUNNA KONFIRMERA ATT DET ÄR DITT PAYPAL-KONTO.

Dela sidan